Als iets niet lukt, heb je niet gefaald maar geleerd.

Change is inevitable, growth is optional.

MOSEI biedt transformatietrajecten voor jouw organisatie. Diepgaande verandering stimuleren en verankeren, dat doe je niet in een-twee-drie. Met de professionele raad en consequente begeleiding van MOSEI maak je een vlotte start, vermijd je omwegen en schakel je makkelijk hoger. Een belangrijke transformatie doorvoeren staat gelijk aan change-management.

Elk ding dat anders aangepakt wordt, zorgt immers voor wrijving. Nieuwe regels vereisen andere afspraken. Nieuwe tools vragen andere competenties. Verandering vraagt aandacht op elk niveau. Een goed begeleid veranderingstraject maakt het verschil tussen een geslaagd project en een project dat enkel op papier interessant was.

NU ben jij die bepaalt.

 

Learning + change = coaching.

Een business coach is verschillend van een personal/life coach of executive coach. Het is geen therapie en geen consultancy. Business coaching gaat bij Mosei over de onderneming, de ondernemer en het ondernemerschap. De grootste toegevoegde waarde van een MOSEI ligt in het begeleiden van een individu of bedrijf naar het behalen van de opgestelde doelen en uitdagingen die voor elk onderneming anders is. Door onze specifieke ervaring in verschillende culturen en bedrijven krijg je een hybride vorm van coaching, waarbij je niet alleen een partner in je coach vindt, maar tevens een adviseur op diverse vlakken.

NU ben jij aan de beurt

Ideas connect people.

Connecting people gaat in C over personen in een informeel kader professioneel aan elkander linken. In eerste instantie gaat het over een (latente) careerseeker op zoek naar zijn volgende uitdaging. Maar Mosei gaat verder dan dat. Bedrijfsleiders met elkaar binden tot het vinden van een gemeenschappelijk voordeel. Daarnaast gaat het niet over de vacature, de functieomschrijving die overal hetzelfde klinkt, de verwachtingen en vereisten die niet representatief zijn. Het gaat over de individu. We hebben geen vacaturedatabase, we werken samen met maximaal 10 kandidaten per jaar. En daar gaan we mee aan de slag van A-Z. We bouwen samen een gepersonaliseerd begeleidingstraject op en wordt omringd door experts, die je helpen om je doelen te bereiken. We bieden een exclusieve ondersteuning met aandacht voor: Personal branding, Netwerking en Juridische en fiscale consultancy.

NU ben jij het, waarover het gaat.

Everything begins with an idea.

Geniet van een creatieve denktank die in alle objectiviteit en totale onafhankelijkheid uw uitdagingen, problemen en vraagstukken onderzoekt, met het oog op verbetering van het beleid. Sinds 2014 houdt MOSEI de vinger aan de Belgische pols. Wij focussen en ontwikkelen ideeën en maken roadmaps van expertise naar impact. Steeds met een hoogkwalitatief team met erkende experts, uit heel België en uit het buitenland. De ideeën die MOSEI creëert rusten op een doordachte  strategische visie, die toelaat vraagstukken diepgaand en correct te analyseren. Je bedrijfsproces wordt steeds meer divers, wat het moeilijker maakt om noden, gewoonten, verwachtingen en cultuur te begrijpen. Elk bedrijf wordt vandaag gedwongen te innoveren. Door snelle technologische evoluties, maar evenzeer door de veranderende verwachtingen.

NU ben jij aanzet.

Communication is a matter of really listening.

Communiceren is een woord dat heel vaak en gemakkelijk gebruikt wordt binnen elke relatie. Hetzij in een professioneel of persoonlijk kader. Helaas is dit één van de meest uitdagende werkwoorden. Iedereen houdt van transparante communicatie, rechttoe rechtaan zijn, op tijd een boodschap overbrengen, iedereen op de hoogte houden, … Maar uiteindelijk in zowel interne als externe gesprekken gebruiken we vaak niet dezelfde taal, waardoor we misbegrepen worden of de boodschap niet overkomt of we ons verschuilen achter veronderstellingen. Wat je wilt overbrengen via welk kanaal dan ook moet duidelijk, eenvoudig, tijdig en vaak gebeuren. Opdat de communicatie blijft plakken is storytelling onontbeerlijk.  What’s your story?

NU ben jij aan het woord.

Freelancers united.

Freelancers vinden we in alle sectoren van de economie. Ze kunnen hun diensten aanbieden als adviseur, manager, boekhouder, grafisch vormgever, vertaler, copywriter, , ICT’er, … Ze kunnen lokaal gevestigd zijn en tegelijk klanten globaal servicen. Ze kunnen actief zijn in verschillende bedrijven, sectoren of plaatsen. Dit laat freelancers toe om zaken te zien of te verbinden die anderen veel minder zien. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Laten wen daarom de krachten bundelen. Mosei stelt een team van max. 3 freelancers met hun eigenheid en specialisatie zodoende een meerwaarde te scheppen voor uw bedrijf, onderneming of instantie. De samenstelling van het team hangt af van het project of uitdaging.

Nu ben jij het, let’s talk.